Coaching inspireert en motiveert je om te verbeteren en dat werkt ook door op je mensen!


Coaching voor leidinggevenden


Herken je dit?

Droom jij er ook van dat je als leidinggevende het gevoel hebt van overzicht en tijd. En dat iedereen plezier heeft in zijn werk, goede prestaties levert en jou moeiteloos volgt? Maar ….

  • Je krijgt je mensen niet goed in beweging
  • Je vindt het lastig je grenzen aan te geven
  • Je vindt het moeilijk mensen aan te spreken op hun gedrag
  • Je komt maar niet toe aan wat je wérkelijk wilt
  • Je twijfelt soms over een beslissing


Kortom, je staat jezelf in de weg om authentiek en inspirerend leiding te geven!

Wist je dat?

Jij niet de enige leidinggevende bent met dit soort levende vragen? Dat veel managers niet bereiken wat zij willen en ervaren geen grip op hun werk en functioneren te hebben maar dit dolgraag willen?

Coaching

Het is heel menselijk dat jij als leidinggevende ook af en toe een klankbord nodig hebt en iemand die je een spiegel voorhoudt. Leiderschap gaat ook over Persoonlijk Leiderschap! Net zoals je Pedagogisch medewerkers heb jijzelf ook baat bij een coach. Wij nemen dan ook de tijd om samen helder te maken waar je precies tegenaan loopt, wat de kern is van je vraag. En wat jij nodig hebt om hier goed mee om te gaan. Je zult op een frisse manier naar jezelf en je situatie kijken en dat direct kunnen toepassen in de praktijk. Dat zorgt voor ontspanning, meer effectiviteit en werkplezier!

Werkwijze

Wij zoeken altijd naar leuke en passende werkvormen om je te laten ervaren waar je tegenaan loopt en wat jou kan helpen. Je kunt erop rekenen dat we zo diep gaan als nodig, maar het wel luchtig houden. Dit maakt werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling echt leuk!

Praktisch

We starten altijd met een intakegesprek om kennis te maken en de coachvraag te bepalen. Zien we de samenwerking zitten dan volgt een coachtraject dat qua duur en frequentie afhankelijk is van de coachvraag en jouw specifieke wensen.

Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. me als je nog vragen hebt of een afspraak wilt maken!

 

ethelka wolter250

What if I fall…..But, oh my darling…..what if you fly?!’

Ethelka Wolter, Pedagogisch Medewerker, PSZ De Peuterhof -> lees meer

Wil jij iedere maand ontvangen?

  • praktische tips en tools
  • inspiratie en voorbeelden
  • nieuws over competentie & leiderschap training
  • voor de kinderopvang!!