Intervisie voor Pedagogisch Coaches (oud-deelnemers, 12 maart 2021)

Beste 'oud'-deelnemers,

Zijn jullie lekker aan het coachen? Hartstikke goed! En ja, het kan altijd beter….;)

Het is alweer een aantal maanden geleden dat we de training Coachen voor pedagogisch coaches hebben afgerond. Inmiddels heb je meer ervaring in de praktijk met coachen. Je zult je ongetwijfeld nog wel eens onzeker voelen over bepaalde gesprekken en situaties. Heb je het goed aangepakt en hoe kun je het voortaan anders doen?

Heel normaal. Immers, meesterschap in coachen ontstaat door ervaring en continu evalueren en reflecteren. En daarbij heb jij als coach ook anderen nodig. Om afstand te nemen, feedback te krijgen en jezelf de juiste vragen te kunnen stellen, zodat je weer zicht krijgt op je mogelijkheden.

Kortom, tijd om eens te sparren met soortgenoten uit de branche en onder professionele begeleiding vraagstukken te bespreken en theorie op te frissen! Daarom heb ik op veler verzoek nog voor de zomervakantie een intervisie bijeenkomst gepland!

Wat gaan we doen?

Gedurende drie uur behandelen we in een groep van minimaal 6 en maximaal 9 oud-deelnemers een aantal coach praktijk situaties. Je kunt van tevoren je vragen indienen, die verwerkt worden in het programma. We werken natuurlijk ervaringsgericht met interactieve intervisie methoden, inzicht oefeningen en rollenspellen. Een mooie gelegenheid om, onder professionele begeleiding, ervaringen uit te wisselen en kennis & vaardigheden op te frissen en aan te scherpen!

Praktisch

De tijden zijn van 9.00 - 12.30 uur, de locatie is in Houten.
De kosten voor deelname zijn € 69,- p.p. incl. koffie/thee en versnaperingen.

Ik kijk er naar uit weer samen met jullie aan de slag te gaan en hoop je op deze woensdag te ontmoeten!
Hartelijke groet, Joanne Renes

NB: Alle oud deelnemers van de trainingen 'Coachen voor Pedagogisch coaches' ontvangen deze mail. De kans is daarmee groot dat je oude bekenden ontmoet en tegelijkertijd ontmoet je misschien weer nieuwe mensen met dezelfde passie, interesse en praktijksituaties als jij!

Details

Startdatum 12-03-2021
Max. deelnemers 9
Prijs per persoon €85,00
Locatie
Cabosse, Houten
Winterpolder 82, 3991 XZ Houten, Nederland
Cabosse, Houten
€85,00 5